fbpx
Sefid Cleaning Company

Tack för att din förfrågan om städning hos oss! Vi återkommer snart med en offert.

Vi på Sefid har ambitionen att erbjuda professionell städning till rimliga priser för både privatpersoner och företag på Gotland. Kvalitetsgaranti gäller för alla våra tjänster!

Sefid är en familjeföretag och erbjuder alla våra anställda utmärkta villkor och en trygg arbetsmiljö!

Med Sefid kan du förvänta dig ett fläckfritt resultat till ett rimlig pris!

Ditt förtroende och trygghet med oss är vår främsta mål. Vi har därför säkerhetsrutiner för hur vi behandlar nycklar, dörr- och larmkoder.

Här kan du läsa vad vår kunder tycker om oss:

Svårt att få tid med städningen? Funderar du över städhjälp? Vi på Sefid erbjuder förstklassig städning till marknadsledande priser på Gotland för både privatpersoner och företag. Med Sefid kan du allt förvänta dig förstklassig service till marknadens bästa priser. Långsiktiga relationer till våra kunder är vår främsta prioritering och vi ser till att alla våra kunder blir 100% nöjda. Tveka inte att höra av dig till oss om du funderar över städhjälp. Vi hjälper dig att få en enklare vardag. Du kan alltid chatta med oss direkt!Med Sefid kan du alltid förvänta dig ett fläckfritt resultat. Vi hjälper dig med alla dina städbehov och du får alltid bra priser hos oss. Vår erfarna personal lyssnar lyhört på dina önskemål och låter dina behov styra städningen. Vi finns här för dig som har speciella behov och kräver anpassade lösningar.  Kvalitetsgaranti gäller för alla våra tjänster och det gäller i tre dagar efter utfört arbete. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!