fbpx
Sefid Cleaning Company

Snöskottning på Gotland

Få en kostnadsfri offert här!
Loading...

Snöskottning på Gotland!

Välkommen till vår värld av professionell snöröjning och service! Sedan 2015 har vårt prisbelönta företag, bestående av erfarna medarbetare, stolt bistått tiotusentals kunder med allt från små till stora uppdrag. Hos oss är ingen uppgift för liten eller för stor.

Vi förstår att vintern kan överraska oss med sitt kalla grepp och plötsliga snöfall. Snön bryr sig inte om att knacka på din dörr och fråga om den får lägga sig som ett vackert täcke utanför. Nej, den kan ösa ned och lämna din trädgård begravd under flera decimeter snö på nolltid. I dessa oväntade ögonblick står vi redo att erbjuda vår hjälp och säkerställa att du inte fastnar insnöad i ditt eget hem. Vi förstår det handlingsförlamande ögonblicket när du inser att du varken har tiden, energin eller utrustningen för att frilägga din egendom från snömassorna. Oavsett om det gäller uteplatser, grusgångar eller parkeringsytor, kan vi hantera det åt dig.

För att säkerställa att du är förberedd inför vintersäsongen, rekommenderar vi att du kontaktar oss i god tid. På så sätt kan vi diskutera de ekonomiska villkoren och säkerställa att det finns en på plats för att ta hand om snöröjningen och sandningen när vintern slår till.

Innan vintern sveper in med sina plötsliga snöfall, se till att du har tryggat din snöröjning i god tid. Hos oss på Sefid är vi redo att bistå dig med professionell och pålitlig snöröjningstjänst, utförd av erfarna medarbetarte.

Det kan till exempel röra sig om:

  • gator
  • gångvägar
  • parkeringsplatser
  • skolgårdar
  • trottoarer

Välj trygghet och ansvar med våra sandningstjänster på Gotland. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda överenskommelser som passar era specifika behov. Hos oss på Sefid är vi dedikerade till att skapa en trygg och säker miljö året om för era kunder och hyresgäster.

Att ha väl underhållna vägar och stigar, sandade och redo för användning, är inte bara en bekvämlighet utan också en avgörande faktor för att undvika allvarliga olyckor. Vi betraktar detta som en enkel livförsäkring och våra erfarna medarbetare är engagerade i att säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt.

Vi erbjuder även plogning och handskottning i hela   Gotland.

Rut-avdraget kan göras på upp till 50 procent av den kostnad som ett visst arbete kostar dig. Under vintern och våren är det många som behöver hjälp med sådant som snöskottning och sandupptagning och detta är alltså sådant som rut-avdraget kan användas till.

Vi på Sefid står för kvalitet och vill att du som kund ska vara helt nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en kvalitetsgaranti som gäller för alla våra städtjänster. Om du upptäcker några brister eller är missnöjd med resultatet, tveka inte att kontakta oss inom tre dagar efter städningen så åtgärdar vi det utan extra kostnad. Vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vår städning och vill att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster.

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​


Varför välja oss?

Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss!

Icon Image Kontakta oss