fbpx
Sefid Cleaning Company

Snöskottning på Gotland

Få en kostnadsfri offert här!

Snöskottning på Gotland!

Välkommen till vår professionella snöröjning och servicevärld! Sedan 2015 har vårt prisbelönta företag, med vårt erfarna team, framgångsrikt hjälpt tiotusentals kunder med alla typer av snöröjningsuppdrag, oavsett om de är små eller stora. Vi förstår att vintern kan överraska med sitt kalla grepp och plötsliga snöfall. Vid dessa oväntade tillfällen är vi redo att erbjuda hjälp och säkerställa att du inte blir insnöad i ditt eget hem. Oavsett om det gäller uteplatser, grusgångar eller parkeringsytor, så kan vi ta hand om det åt dig. För att vara säker på att du är förberedd inför vintersäsongen rekommenderar vi att du kontaktar oss i god tid. På så sätt kan vi diskutera ekonomiska villkor och säkerställa att allt är klart för snöröjning och sandning när vintern slår till.

  • Innan vintern sveper in med sina plötsliga snöfall, se till att du har tryggat din snöröjning i god tid. Hos oss på Sefid är vi redo att bistå dig med professionell och pålitlig snöröjningstjänst, utförd av erfarna medarbetarte.

Det kan till exempel röra sig om:

  • gator
  • gångvägar
  • parkeringsplatser
  • skolgårdar
  • trottoarer

Välj trygghet och ansvar med våra sandningstjänster på Gotland. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda överenskommelser som passar era specifika behov. Hos oss på Sefid är vi dedikerade till att skapa en trygg och säker miljö året om för era kunder och hyresgäster.

Att ha väl underhållna vägar och stigar, sandade och redo för användning, är inte bara en bekvämlighet utan också en avgörande faktor för att undvika allvarliga olyckor. Vi betraktar detta som en enkel livförsäkring och våra erfarna medarbetare är engagerade i att säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt.

Vi erbjuder även plogning och handskottning i hela Gotland.

Rut-avdraget kan göras på upp till 50 procent av den kostnad som ett visst arbete kostar dig. Under vintern och våren är det många som behöver hjälp med sådant som snöskottning och sandupptagning och detta är alltså sådant som rut-avdraget kan användas till.

Vi på Sefid står för kvalitet och vill att du som kund ska vara helt nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en kvalitetsgaranti som gäller för alla våra städtjänster. Om du upptäcker några brister eller är missnöjd med resultatet, tveka inte att kontakta oss inom tre dagar efter städningen så åtgärdar vi det utan extra kostnad. 

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​


Varför välja oss?

pexels-photo-6952511
Icon Image Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss!