Sefid Cleaning Company

Hemstädning

Få en kostnadsfri offert här!
Loading...

Hemstädning på Gotland!

Trött på att städa själv? Passa på att ta del av vårt erbjudande för hemstädning på Gotland! Slipp ansträngningen med städningen och låt Sefid ta hand om det istället. Hos Sefid bestämmer du när, var och hur städningen ska utföras. Vi anpassar städningen efter dina behov och prioriterar alltid nöjda kunder. Vi erbjuder flexibla städalternativ och anpassar oss efter dina önskemål och behov. Vårt främsta fokus är att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid efter att leverera en fläckfri städning. Med vår kvalitetsgaranti kan du lita på att du alltid får ett fläckfritt resultat. Kontakta oss idag för att boka din hemstädning på Gotland till ett förmånligt pris!

Vad ingår i vår hemstädning?

 • Golven fuktmoppas enligt överenskommelse.
 • Borttagning av fläckar från dörrar, karmar strömbrytare.
 • Putsning av spegel.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Dammtorkning av alla plana ytor och fönsterbrädor.
 • Dammsugning av golv, mattor element, kontakter, listor samt stoppade och kläda möbler.
 • Tavelramar och hängande. dekorationer i ståhöjd dammas av.
 • Lampskärmar i arbetshöjd dammas av.
 • Putsning av speglar.
 • Borttagning av fläckar på badrumsskåp och vitvaror utvändigt.
 • Rengöring av dusch, badkar, handfat och toalett.
 • Torkning av fläckar från väggar.
 • Putsa toa rullhållare.
 • Mikrovågsugn rengörs in och utvändigt.
 • Torkning av köksluckor och lådor utvändigt
 • In- och utvändig rengöring av sopförvarings utrymmen.
 • Rengöring av köksbänk, diskbänk, spis och kakelvägg.
 • Avtorkning av fläckar på fläkt, köksluckor och utsidan av vitvaror.

Vi på Sefid har som ambition att hjälpa dig med alla dina städbehov på Gotland. Berätta gärna vad du behöver hjälp med, så anpassar vi våra tjänster efter dina behov. Vi är experter på att lösa även de mest specifika städproblem, så tveka inte att kontakta oss om du behöver extra hjälp med något specifikt. Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av städning. Kontakta oss idag för att diskutera dina städbehov på Gotland.

För att ge dig den bästa städningen behöver vi att du har tillgång till en fungerande dammsugare med tom påse samt en skurhink med press som passar till våra mopphuvuden. Eventuellt övrigt städmaterial tar vi med oss vid behov. Tack för din förståelse och samarbete!

Vi på Sefid står för kvalitet och vill att du som kund ska vara helt nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en kvalitetsgaranti som gäller för alla våra städtjänster. Om du upptäcker några brister eller är missnöjd med resultatet, tveka inte att kontakta oss inom tre dagar efter städningen så åtgärdar vi det utan extra kostnad. Vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vår städning och vill att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster.

Hemstädning omfattar skattereduktionen för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du endast betalar 50 % av kostnaden på fakturan. På Sefid tar vi hand om allt administrativt arbete och du får avdraget direkt på fakturan. Kontakta oss idag för att ta del av detta erbjudande och boka din städning på Gotland till ett förmånligt pris!

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​

Varför välja oss?

Vi är engagerade i att använda miljövänliga och säkra rengöringsprodukter som är skonsamma mot din fastighet och hälsan för både dig och vår personal. Våra städare är utbildade för att hantera kemikalier på ett säkert sätt och vi använder endast miljöcertifierade rengöringsprodukter som är säkra för dig, dina husdjur och miljön. Vi erbjuder också flexibla och anpassningsbara tidsscheman för att passa dina behov och krav. Oavsett om du vill ha en regelbunden storstädning varje vecka, varannan vecka eller månatligen, eller bara en enstaka storstädning, är vi här för att hjälpa dig. Vi kan också arbeta på en tid som passar dig bäst, vare sig det är under dagtid eller på kvällstid. För att göra det enkelt och bekvämt för dig, erbjuder vi även onlinebokning och betalningssystem. Du kan boka din storstädning på vår hemsida och betala säkert och enkelt online. Vi erbjuder också transparent prissättning och fakturering, så du vet alltid vad du betalar för. Kontakta oss idag för att boka din storstädning på Gotland och få en ren, fräsch och hälsosam fastighet som du kan känna dig stolt över. Vi ser fram emot att arbeta med dig! Letar du efter en pålitlig och professionell hemstädningstjänst på Gotland? Då har du kommit rätt! Hos Sefid erbjuder vi högkvalitativ hemstädning till konkurrenskraftiga priser. Våra städare på Gotland är välutbildade och erfarna, och använder de senaste teknikerna och rengöringsmetoderna för att ge dig en ren och fräsch bostad. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till badrumsstädning, köksrengöring och golvvård. Vi kan också skräddarsy vår tjänst för att inkludera extra städtjänster som fönsterputsning och gardinstädning. Vi förstår att varje hem är unikt och kräver olika städnivåer och metoder. Därför arbetar vi tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att vi uppnår deras förväntningar och önskemål. Vi tar hänsyn till alla dina behov och önskemål för att ge dig en skräddarsydd städningstjänst som passar dig och din livsstil. Vårt mål är att ge våra kunder en enkel och smidig upplevelse. Vi erbjuder flexibla tidsscheman för att passa dina behov och vi är även tillgängliga för akuta städningar om det behövs. Vi erbjuder också enkel onlinebokning och betalning för att göra det så bekvämt som möjligt för dig. Vi är engagerade i att använda miljövänliga och säkra rengöringsprodukter för att skydda både din fastighet och din hälsa. Vi är också fullt försäkrade och tar fullt ansvar för alla våra städare på Gotland. Så om du vill ha en pålitlig, professionell och prisvärd hemstädningstjänst på Gotland, tveka inte att kontakta Sefid idag. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att ge dig en ren och fräsch bostad som du kan vara stolt över!

Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss!

Vi är här för att göra din upplevelse så smidig och tillfredsställande som möjligt. Om du har frågor, funderingar eller behöver assistans av något slag, är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi finns tillgängliga för dig via SMS, mejl, telefon eller kontakt formulären nedan. Ditt förtroende och din tillfredsställelse är av högsta vikt för oss. Så oavsett hur du väljer att kontakta oss, kan du vara säker på att du får den hjälp och information du behöver.

Kontakta oss idag och låt oss assistera dig på bästa möjliga sätt!

 
Icon Image Kontakta oss