Sefid Cleaning Company

Flyttstädning

Få en kostnadsfri offert här!

Loading...

Flyttstädning med Sefid:

Behöver du hjälp med flyttstädning på Gotland? Sefid erbjuder högkvalitativ flyttstädning till marknadens bästa pris på Gotland. Vi vet att flyttstädning är en tidskrävande uppgift, men med vår hjälp behöver du inte oroa dig längre. Vi arbetar enligt svenska Mäklarförbundets rekommendationer och prioriterar alltid våra kunders önskemål för att säkerställa nöjdhet. Med Sefid kan du förvänta dig ett fläckfritt resultat varje gång. Boka din flyttstädning redan idag och låt oss ta hand om resten! 

Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor!

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om våra tjänster:

Flyttstädning med Sefid!

Samtliga moment som ingår i vår flyttstädning:

 • Samtliga golv rengörs.
 • Skåp och vitvaror rengörs in- och utvändig.
 • Kontakter, golvlister dörrar, karmar, element och fönsterbrädor rengörs.
 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt.
 • Rengöring av spis och ugn in- och utvändigt.
 • Köksfläkt rengöres.
 • Diskmaskin rengöres in- och utvändigt.
   
   
 • Rengöring av samtliga golv.
 • Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor.
 • Dammsugning av golv och mattor.
 • Samtliga golv fuktmoppas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Damning av fria ytor.
 • Fläckborttagning på lister, speglar och dörrar.
 • Kakelväggar rengörs.
 • Golvbrunnar och ventiler rengörs.
 • Samtliga förvaringsutrymmen rengörs.
 • Belysningar avtorkas.
 • Toalettstol, badkar och jacuzzibadkar rengörs In- och utvändig.
 • Torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp rengöres in- och utvändigt.
 • Rengöring och moppning av trapphus.
 • Avtorkning av värmeelement samt golvlister.
 • Putsning av glasrutor i entré.
 • Samtliga fönster och brädor putsas.  

Hos Sefid ingår alltid allt städmaterial och utrustning i vår städning, så du behöver inte oroa dig för något.

Kvalitet garanti gäller för alla våra tjänster. Det innebär att eventuell upptäckta brister åtgärdas av Sefid. Garantin gäller i tre dagar efter utfört städningen.  

Vid flyttstädning på Gotland är det viktigt att bostaden är helt tom för att vårt team ska kunna utföra en grundlig städning. För att vi ska kunna städa kyl och frys måste dessa enheter vara avstängda. Vänligen meddela oss om det finns några skador i bostaden innan vi påbörjar städningen. Vi kan också hjälpa dig med städning av biytor, som balkong, förråd eller garage, men det är bäst att beställa dessa tjänster i förväg. Du behöver inte vara hemma under städningen, men det är viktigt att du är med vid besiktningen efteråt för att säkerställa att du är nöjd med resultatet. Vid frågor eller för att boka din flyttstädning på Gotland, kontakta oss idag.

Flyttstädning omfattar skattereduktionen för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du endast betalar 50 % av kostnaden på fakturan. På Sefid tar vi hand om allt administrativt arbete och du får avdraget direkt på fakturan. Kontakta oss idag för att ta del av detta erbjudande och boka din städning på Gotland till ett förmånligt pris!

Ska du flytta från din bostad på Gotland? Då kan flyttstädningen vara en stressig uppgift. Men oroa dig inte, Sefid är här för att hjälpa dig! Vi erbjuder högkvalitativ flyttstädning till konkurrenskraftiga priser för att göra din flytt så smidig som möjligt. Våra städare på Gotland är erfarna och välutbildade i att utföra effektiv och grundlig flyttstädning. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av ugn, spis, kylskåp, badrum och kök. Vi tar också hand om fönsterputsning, rengöring av garderober och golvvård. Vi förstår att tiden kan vara knapp när du flyttar, därför arbetar vi tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att vi uppnår deras tidsramar och krav. Vi kan också anpassa vår städningstjänst efter dina behov och önskemål för att ge dig den perfekta flyttstädningen på Gotland. Vi är stolta över att använda miljövänliga och säkra rengöringsprodukter för att skydda både dig och din fastighet. Vi använder endast högkvalitativa, miljöcertifierade rengöringsprodukter för att ge dig ett säkert och hälsosamt boende efter flyttstädningen. Vi erbjuder också enkel onlinebokning och betalning för att göra det enkelt och bekvämt för dig att boka din flyttstädning på Gotland. Vi har också transparent prissättning och fakturering så att du vet exakt vad du betalar för. Kontakta Sefid idag för att boka din flyttstädning på Gotland och lita på oss för att ge dig en högkvalitativ städningstjänst som gör din flytt så smidig som möjligt. Vi ser fram emot att arbeta med dig! Ska du flytta från din bostad på Gotland och behöver en pålitlig och professionell flyttstädning? Sefid är här för att hjälpa dig. Vi erbjuder högkvalitativ flyttstädningstjänst till konkurrenskraftiga priser. Våra erfarna och välutbildade städare på Gotland har den expertis och utrustning som krävs för att utföra en fullständig och effektiv flyttstädning. Vi kommer att rengöra varje hörn av din bostad, inklusive insidan av skåp, ugnar, kylskåp och andra områden som vanligtvis förbises vid vanlig städning. Vi kommer också att ta hand om alla ytor och golv, inklusive dammsugning, dammtorkning och golvvård. Vi förstår att tid är viktigt för dig när det gäller flyttstädning, därför erbjuder vi flexibla tidsscheman för att passa dina behov och önskemål. Vi är tillgängliga för städning under dag- och kvällstid, samt på helger och vi är även tillgängliga för akuta städningar vid behov. Vi erbjuder också enkel onlinebokning och betalning för att göra det så bekvämt som möjligt för dig. Vi är engagerade i att använda miljövänliga och säkra rengöringsprodukter för att skydda både din bostad och din hälsa. Så om du behöver en pålitlig och professionell flyttstädningstjänst på Gotland, tveka inte att kontakta Sefid idag. Vi garanterar en fullständig och effektiv flyttstädning som kommer att uppfylla alla dina behov och önskemål.

Du är varmt vällkomen att kontakta oss om du har fler frågor!
Chatta med oss direkt, du kan även mejla eller ringa vår kundtjänst.