fbpx
Sefid Cleaning Company

Trädgårdsskötsel på Gotland

Få en kostnadsfri offert här!
Loading...

Trädgårdsskötsel på Gotland!

Att ta hand om innergården och entrén till din fastighet är av stor vikt för det totala intrycket av platsen. Att se till att trädgården är i god kondition kräver regelbunden uppmärksamhet och arbete. I stadsmiljöer och på innergårdar kan en välskött och levande utemiljö skapa en känsla av en avkopplande fristad. Denna typ av arbete kräver tid, kunskap och engagemang, resurser som inte alltid finns tillgängliga inom bostadsrättsföreningar eller företag. Låt Sefid vara din partner när det kommer till att sköta innergården och utemiljön – det är vårt specialområde!

Vår trädgårdsservice täcker alla aspekter av trädgårdsarbete. Vi erbjuder grundläggande tjänster och specialiserade tjänster, inklusive trädfällning och plantering, för fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och företag. Vi har den nödvändiga kompetensen och modern utrustning för att effektivt och varsamt ta hand om din utemiljö.

Har du svårt att finna tiden för att ta hand om din gräsmatta? Vi är här för att göra det enkelt för dig. Gräsklippning kan vara tidskrävande, särskilt för familjer med barn och andra åtaganden. Genom att anlita oss för din gräsklippning kommer din trädgård att bli vacker och ge ditt hem den där imponerande wow-känslan.

En välskött gräsmatta är som ett smycke som ramar in din villa och skapar en enhetlig och charmig bild. Vår kunskap om gräsklippning, gräs och trädgårdsarbete är baserad på utbildning, erfarenhet och ett flertal framgångsrika projekt. Vi finns här för att stötta dig året runt, oavsett om du behöver regelbunden skötsel eller bara enstaka hjälpinsatser. Valet är ditt!

När det kommer till plantering av blommor, buskar och träd är det avgörande att följa riktlinjerna och välja rätt växt för rätt plats. På Sefid har vi ett team av kunnig personal och samarbetspartners som kan leverera enastående resultat när det gäller hållbarhet, design, funktionalitet och skötsel. Vår expertis inom plantering är ett resultat av både utbildning och långvarig erfarenhet. Vi är också skickliga på att bekämpa ogräs, och genom noggrann planering vid planterings- och anläggningstillfället kan vi förenkla och optimera skötseln på bästa sätt.

Alla våra projekt utförs i enlighet med gällande lagar och säkerhetskrav, med de nödvändiga certifikaten och de specifika kraven från dig som kund i åtanke. Vi är engagerade i hållbar utveckling och tillämpar beprövade metoder för att gynna både miljön och arbetsmiljön. Tillsammans med våra pålitliga och erfarna leverantörer i Sverige kan vi erbjuda de bästa produkterna på marknaden.

Med våra erfarna och skickliga trädfällare står vi redo att assistera dig med en bred palett av tjänster inom trädfällning, beskärning och trädvård. Vårt sammansvetsade team har kompetensen och den rätta utrustningen för att tackla en rad olika uppdrag. Vi kan hantera allt från att fälla mindre träd till att utföra avancerade trädfällningar som sektionsfällning nära byggnader, ledningar och vägar. Dessutom tar vi hand om avverknings- och röjningsuppdrag i miljökänsliga områden. Vi kan även utföra beskärning av träd i olika storlekar, klippning av häckar och andra trädgårdstjänster.

Behöver du hjälp med lövkrattning på Gotland? Vi på Seifd erbjuder våra tjänster för att kratta löv både i trädgårdar och parker över hela Gotland. Genom att boka våra lövkrattningstjänster kan du vara säker på att jobbet kommer att bli professionellt utfört med ett snyggt resultat, samtidigt som du sparar värdefull tid. Det enda du behöver göra är att njuta av den vackra trädgården eller parken när vi är klara. Vi anpassar alltid vårt arbete efter den specifika typen av jobb som behöver utföras. Dessutom tar vi hänsyn till miljön när vi väljer metoder och verktyg för arbetet. Ibland kan lövblåsning vara ett mer effektivt alternativ än traditionell lövkrattning, och vi gör alltid en noggrann bedömning innan varje uppdrag. Efter att krattningen är klar tar vi också hand om att transportera bort löven och lämnar din trädgård eller park i prydligt skick.

 

Vi ser fram emot att hjälpa dig att få en ren och prydlig utomhusmiljö.

Vi på Sefid tar hand om ogräset och ser till att din trädgård hålls i toppskick. Vi tar hand om rensning och skapar en prydlig utomhusmiljö i din trädgård. Genom att anlita oss får du din personliga trädgårdsmästare, vilket innebär att du kan slappna av och njuta av din trädgård utan bekymmer.

 

 

Trädgårdsskötsel är en tjänst som omfattas av skattereduktion för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du endast betalar 50% av kostnaden. Rutavdraget gäller för olika trädgårdsarbeten som inkluderar:

1. Häck- och gräsklippning, samt krattning och ogräsrensning, som utförs på din tomt eller i trädgården nära din bostad.
2. Klippning av buskar, vattning och gödning i samband med klippning och ogräsrensning, höstgrävning av land och omgrävning av kompost.
3. Arbetskostnaden för att bekämpa mossa i gräsmattan, oavsett om mossan bekämpas manuellt, med maskin eller med kemiska medel.
4. Beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar.
5. Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har fler frågor!

Vi på Sefid står för kvalitet och vill att du som kund ska vara helt nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en kvalitetsgaranti som gäller för alla våra städtjänster. Om du upptäcker några brister eller är missnöjd med resultatet, tveka inte att kontakta oss inom tre dagar efter städningen så åtgärdar vi det utan extra kostnad. Vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vår städning och vill att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster.

Vi på Sefid har som ambition att hjälpa dig med alla dina städbehov. Berätta gärna vad du behöver hjälp med, så anpassar vi våra tjänster efter dina behov. Vi är experter på att lösa även de mest specifika städproblem, så tveka inte att kontakta oss om du behöver extra hjälp med något specifikt. Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av städning. Kontakta oss idag för att diskutera dina städbehov.  

Vi erbjuder tilläggstjänster som: fönsterputsning, snöskottning, möbel tvätt, mattvätt och handel.

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​

Varför välja oss?

Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss!

Icon Image Kontakta oss