Sefid Cleaning Company

Trädgårdsskötsel

Få en kostnadsfri offert här!
Loading...

Trädgårdsskötsel på Gotland!

Sefid erbjuder professionell trädgårdsskötsel för både privatpersoner och företag på Gotland. Våra erfarna medarbetare sköter din trädgård på bästa möjliga sätt och anpassar tjänsten efter dina specifika behov. Vi tar hand om allt från gräsklippning till plantering och beskärning av träd och buskar. Med Sefid kan du alltid förvänta dig ett fläckfritt resultat. Kontakta oss idag för att boka din trädgårdsskötsel!

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​

Det ingår i vår trädgårdsskötsel:​

Nöjd kund-garanti:

Vi på Sefid står för kvalitet och vill att du som kund ska vara helt nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en kvalitetsgaranti som gäller för alla våra städtjänster. Om du upptäcker några brister eller är missnöjd med resultatet, tveka inte att kontakta oss inom tre dagar efter städningen så åtgärdar vi det utan extra kostnad. Vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vår städning och vill att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster.

RUT-avdrag

Tjänsten trädgårdsskötsel ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden. Till trädgårdsarbete som ger rätt till rutavdrag räknas:
  • Häck- och gräsklippning samt krattning och ogräsrensning som utförs på tomt eller i trädgård i nära anslutning till bostaden.
  • Klippning buskar, vattning och gödning i samband med klippning och ogräsrensning, höstgrävning av land och omgrävning av kompost.
  • Arbetskostnad för bekämpning av mossa i gräsmatta oavsett om mossan bekämpas för hand, med maskin eller med kemiska medel.
  • Beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar.
  • Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning.

För många är trädgården en viktig del av hemmet, men att ta hand om den kan vara en utmanande och tidskrävande uppgift. Det är här Sefid på Gotland kommer in i bilden – vi erbjuder professionell trädgårdsskötselstjänst som hjälper dig att hålla din trädgård i perfekt skick. Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdsskötseltjänster som passar dina specifika behov och önskemål. Vårt team på Gotland består av erfarna trädgårdsmästare som använder modern utrustning och tekniker för att ta hand om allt från gräsklippning och ogräsrensning till plantering och beskärning av träd och buskar. Vi vet att varje trädgård har sina unika behov, därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa dina specifika önskemål. Vi arbetar också med miljövänliga metoder och produkter för att minimera vår påverkan på miljön. Oavsett om du behöver en engångstjänst eller regelbunden trädgårdsskötsel på Gotland, kan du lita på Sefid för att ge dig en högkvalitativ och pålitlig service. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och att leverera resultat som gör att din trädgård ser fantastisk ut. Kontakta oss idag för att boka vår trädgårdsskötselstjänst på Gotland. Vi är här för att hjälpa dig att få den vackra trädgård du alltid har drömt om. En vacker trädgård kan förvandla ditt hem eller företags utseende och skapa en avkopplande och inbjudande atmosfär. Men att hålla trädgården i form kan vara en utmaning, speciellt om du saknar tid eller erfarenhet. Där kan Sefid på Gotland hjälpa till. Vi erbjuder trädgårdsskötseltjänster för både privatpersoner och företag på Gotland. Oavsett om du behöver regelbunden trädgårdsskötsel eller en engångsutmaning, såsom trädgårdsrensning eller plantering av nya växter, så har vi kunskapen och verktygen för att få jobbet gjort. Vi förstår att varje trädgård är unik och kräver en personlig strategi för skötsel. Därför anpassar vi våra tjänster för att möta dina specifika behov och krav. Vi kan hjälpa till med allt från beskärning av träd och buskar till gräsklippning och ogräsrensning. Vårt team av erfarna trädgårdsmästare på Gotland arbetar effektivt och noggrant för att uppnå de bästa resultaten. Vi använder miljövänliga och hållbara metoder för att minimera vår påverkan på miljön och maximera dina trädgårdsresultat. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en flexibel tidtabell för att passa dina behov och schema. Vi kan också erbjuda rådgivning och rekommendationer för att hjälpa dig att upprätthålla din trädgård mellan besök. Så om du letar efter högkvalitativ trädgårdsskötsel på Gotland, kontakta Sefid idag. Vi lovar att ge dig en professionell och personlig trädgårdsskötselupplevelse som du kommer att uppskatta och njuta av.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har fler frågor!
Chatta med oss direkt, du kan även mejla eller ringa vår kundtjänst.