fbpx
Sefid Cleaning Company

Trädgårdsskötsel

Få en kostnadsfri offert här!

Trädgårdsskötsel på Gotland!

Välkommen till Sefid – din pålitliga partner för att vårda och försköna innergården och entrén till din fastighet! Vår trädgårdsservice omfattar alla aspekter av trädgårdsarbete, från grundläggande skötsel till specialiserade tjänster såsom trädfällning och plantering. Oavsett om du är en privatperson, fastighetsförvaltare, bostadsrättsförening eller företag kan vi tillhandahålla den kompetens och moderna utrustning som krävs för att effektivt och varsamt ta hand om din utemiljö.

  • Har du svårt att finna tiden för att ta hand om din gräsmatta? Vi är här för att göra det enkelt för dig. En välskött gräsmatta är som ett smycke som ramar in din villa och skapar en enhetlig och charmig bild. Vår kunskap om gräsklippning, gräs och trädgårdsarbete är baserad på utbildning, erfarenhet och ett flertal framgångsrika projekt.
  • När det kommer till plantering av blommor, buskar och träd är det avgörande att följa riktlinjerna och välja rätt växt för rätt plats. På Sefid har vi ett team av kunnig personal och samarbetspartners som kan leverera enastående resultat när det gäller hållbarhet, design, funktionalitet och skötsel. Vår expertis inom plantering är ett resultat av både utbildning och långvarig erfarenhet. Alla våra projekt utförs i enlighet med gällande lagar och säkerhetskrav. Vi är engagerade i hållbar utveckling och tillämpar beprövade metoder för att gynna både miljön och arbetsmiljön.
  • Våra erfarna och skickliga trädfällare står vi redo att assistera dig med en bred palett av tjänster inom trädfällning, beskärning och trädvård. Vårt sammansvetsade team har kompetensen och den rätta utrustningen för att tackla en rad olika uppdrag. Vi kan hantera allt från att fälla mindre träd till att utföra avancerade trädfällningar som sektionsfällning nära byggnader, ledningar och vägar. Dessutom tar vi hand om avverknings- och röjningsuppdrag i miljökänsliga områden. Vi kan även utföra beskärning av träd i olika storlekar, klippning av häckar och andra trädgårdstjänster.
  • Behöver du hjälp med lövkrattning på Gotland? Vi på Sefid erbjuder professionell lövkrattning både i trädgårdar och parker över hela Gotland. Genom att boka vår lövkrattning kan du vara säker på att arbetet utförs med noggrannhet och resulterar i ett snyggt resultat. Vi skräddarsyr vårt arbete efter dina specifika behov och tar även hänsyn till miljön vid val av metoder och verktyg. Ibland kan lövblåsning vara ett mer effektivt alternativ, och vi gör alltid en noggrann bedömning inför varje uppdrag. Efter krattningen tar vi hand om att transportera bort löven och lämnar din trädgård eller park i ordning.
  • Vi på Sefid tar hand om ogräset och ser till att din trädgård hålls i toppskick.

Vi på Sefid står för kvalitet och vill att du som kund ska vara helt nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en kvalitetsgaranti som gäller för alla våra städtjänster. Om du upptäcker några brister eller är missnöjd med resultatet, tveka inte att kontakta oss inom tre dagar efter städningen så åtgärdar vi det utan extra kostnad. 

Trädgårdsskötsel är en tjänst som omfattas av skattereduktion för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du endast betalar 50% av kostnaden. Rutavdraget gäller för olika trädgårdsarbeten som inkluderar:

1. Häck- och gräsklippning, samt krattning och ogräsrensning, som utförs på din tomt eller i trädgården nära din bostad.
2. Klippning av buskar, vattning och gödning i samband med klippning och ogräsrensning, höstgrävning av land och omgrävning av kompost.
3. Arbetskostnaden för att bekämpa mossa i gräsmattan, oavsett om mossan bekämpas manuellt, med maskin eller med kemiska medel.
4. Beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar.
5. Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har fler frågor!

  • Vi på Sefid har som ambition att hjälpa dig med alla dina städbehov. Berätta gärna vad du behöver hjälp med, så anpassar vi våra tjänster efter dina behov. Vi är experter på att lösa även de mest specifika städproblem, så tveka inte att kontakta oss om du behöver extra hjälp med något specifikt.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​

Varför välja oss?

pexels-photo-3094208
Icon Image Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss!