Sefid Cleaning Company

Storstädning

Få en kostnadsfri offert här!
Loading...

Storstädning på Gotland:

Behöver du hjälp med storstädning på Gotland? Sefid erbjuder högkvalitativ och pålitlig storstädningstjänst till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett team av erfarna och kunniga städare som kan ta hand om alla dina behov av storstädning, oavsett om det gäller hemmet, kontoret eller andra kommersiella fastigheter. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och moderna städutrustningar för att garantera ett perfekt resultat varje gång. Vi är stolta över vår kundnöjdhet och erbjuder våra kunder RUT-avdrag för storstädning. Så varför vänta? Kontakta oss idag för att boka din storstädning på Gotland och låt oss ta hand om det tidskrävande arbetet åt dig.   

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​​

Storstädning med Sefid!

Vilka städmoment ingår i storstädningen?

 • Skakning och städning av små och lite större mattor, enligt överenskommelse.
 • Dammsugning och Moppning av golv.
 • Spegelputsning
 • Tömning av papperskorgar.
 • Prydnadssaker, hyllor och tavlor i lämplig höjd dammtorkas.
 • Möbler och lampor dammas av.
 • Samtliga golv, mattor samt klädda och stoppade möbler dammsugs.
 • Golvlister, dörrar, karmar, kontakter, fria ytor, och ytor högt upp –exempelvis ovanpå garderober och skåp torkas av.

 

 • Rengöring av disk- och köksbänk, spis och kakel.
 • Rengöring av hel sopförvarings utrymmen.
 • Köksluckor och köksskåp avtorkas utvändigt.
 • Avtorkning av vitvaror och fläkt.
 • Torkning av badrumsskåpet.
 • Rengöring av kran och handfat.
 • Torkning av väggarna.
 • Rengöring av badkar och dusch samt toaletten.
 • Rengöring av vitvarors utsida.
 • Rengöring och moppning av trapphus.
 • Avtorkning av värmeelement samt golvlister.
 • Putsning av glasrutor i entré.

För att ge dig den bästa städningen behöver vi att du har tillgång till en fungerande dammsugare med tom påse samt en skurhink med press som passar till våra mopphuvuden. Eventuellt övrigt städmaterial tar vi med oss vid behov. Tack för din förståelse och samarbete!

Nöjd kund-garanti gäller för alla våra tjänster. Det innebär att eventuell upptäckta brister åtgärdas av Sefid kostnadsfritt. Garantin gäller i tre dagar efter utfört städningen.

Vi på Sefid har som ambition att hjälpa dig med alla dina städbehov på Gotland. Berätta gärna vad du behöver hjälp med, så anpassar vi våra tjänster efter dina behov. Vi är experter på att lösa även de mest specifika städproblem, så tveka inte att kontakta oss om du behöver extra hjälp med något specifikt. Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av städning. Kontakta oss idag för att diskutera dina städbehov på Gotland.

Plocka gärna undan lösa föremål för att förenkla städningen. Se till att det går att komma åt arbetsbänk och diskbänkar.

Storstädning omfattar skattereduktionen för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du endast betalar 50 % av kostnaden på fakturan. På Sefid tar vi hand om allt administrativt arbete och du får avdraget direkt på fakturan. Kontakta oss idag för att ta del av detta erbjudande och boka din städning på Gotland till ett förmånligt pris!

Vår storstädningstjänst på Gotland är skräddarsydd för att passa dina specifika behov och önskemål. Vi förstår att varje fastighet är unik och kräver olika städnivåer och metoder. Därför arbetar vi tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att vi uppnår deras förväntningar och önskemål. Vårt städteam på Gotland består av professionella och erfarna städare som har kunskap om de senaste städteknikerna och de mest effektiva rengöringsmetoderna. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till golvvård, köksrengöring och badrumsstädning. Vi kan även skräddarsy vår städningstjänst för att inkludera extraservice, såsom fönsterputsning och gardinstädning, för att göra din städning mer komplett och bekväm. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta en pålitlig städtjänst som passar dina behov. Därför erbjuder vi gratis konsultation och offert för att hjälpa dig att förstå vårt serviceutbud och prissättning. Vi är stolta över vår omsorg om kundnöjdhet och arbetar hårt för att bygga en relation med våra kunder baserat på förtroende, respekt och tillit. Så om du vill ha en pålitlig och effektiv storstädning på Gotland, kontakta Sefid idag. Vi är engagerade i att använda miljövänliga och säkra rengöringsprodukter som är skonsamma mot din fastighet och hälsan för både dig och vår personal. Våra städare är utbildade för att hantera kemikalier på ett säkert sätt och vi använder endast miljöcertifierade rengöringsprodukter som är säkra för dig, dina husdjur och miljön. Vi erbjuder också flexibla och anpassningsbara tidsscheman för att passa dina behov och krav. Oavsett om du vill ha en regelbunden storstädning varje vecka, varannan vecka eller månatligen, eller bara en enstaka storstädning, är vi här för att hjälpa dig. Vi kan också arbeta på en tid som passar dig bäst, vare sig det är under dagtid eller på kvällstid. För att göra det enkelt och bekvämt för dig, erbjuder vi även onlinebokning och betalningssystem. Du kan boka din storstädning på vår hemsida och betala säkert och enkelt online. Vi erbjuder också transparent prissättning och fakturering, så du vet alltid vad du betalar för. Kontakta oss idag för att boka din storstädning på Gotland och få en ren, fräsch och hälsosam fastighet som du kan känna dig stolt över. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Du är varmt vällkomen att kontakta oss om du har fler frågor!
Chatta med oss direkt, du kan även mejla eller ringa vår kundtjänst.