fbpx
Sefid Cleaning Company

Fönsterputsning

Få en kostnadsfri offert här!
Loading...

Fönsterputsning på Gotland!

Behöver du hjälp med fönsterputsning på Gotland? VI på Sefid är din pålitliga partner för att uppnå kristallklara och fläckfria fönster. Vårt erfarna team anpassar sig efter dina önskemål för att säkerställa att du blir nöjd. Vår högsta prioritet är nöjda kunder, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Med vårt fokus på förstklassig kvalitet och bekvämlighet, kan du koppla av medan vi tar hand om dina fönster och ger dig en klar och vacker utsikt. Boka din fönsterputsning idag och se skillnaden!

Vad ingår i vår fönsterputsning?

  • Vi putsar alla sidor av dina fönsterrutor.
  • Uppge när du bokar om du inte har en lämplig stege, så tar vi med oss det.
  • Vi tar med oss all utrustning och putsmedel.
  • Uppge när du bokar om du vill få fönsterkarmarna eller fönsterblecket rengjorda.
  • Takfönster putsas om det är en sådan som vids runt sin axel. Vi kan inte utföra fönsterputs som måste utföras från yttertaket.

Vi tar med oss all nödvändig städmaterial och utrustning. 

Vi på Sefid står för kvalitet och vill att du som kund ska vara helt nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en kvalitetsgaranti som gäller för alla våra städtjänster. Om du upptäcker några brister eller är missnöjd med resultatet, tveka inte att kontakta oss inom tre dagar efter städningen så åtgärdar vi det utan extra kostnad. Vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vår städning och vill att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster.

Fönsterputsning omfattar skattereduktionen för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du endast betalar 50 % av kostnaden på fakturan. På Sefid tar vi hand om allt administrativt arbete och du får avdraget direkt på fakturan. Kontakta oss idag för att ta del av detta erbjudande och boka din städning till ett förmånligt pris!

Vi på Sefid har som ambition att hjälpa dig med alla dina städbehov. Berätta gärna vad du behöver hjälp med, så anpassar vi våra tjänster efter dina behov. Vi är experter på att lösa även de mest specifika städproblem, så tveka inte att kontakta oss om du behöver extra hjälp med något specifikt. Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av städning. Kontakta oss idag för att diskutera dina städbehov.  

Vi erbjuder tilläggstjänster som: snöskottning, möbel tvätt, mattvätt, handel och trädgårdsskötsel.

Vi utför professionell möbel- och mattrengöringstjänst hemma hos dig. Vi tar hand om dina älskade möbler och mattor med omsorg och precision. Vi avlägsnar envisa fläckar, smuts och allergener för att ge dina möbler och mattor nytt liv.

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​

Varför välja oss?

Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss!

Icon Image Kontakta oss