fbpx
Sefid Cleaning Company

Våra tjänster:

Hemstädning
Hemstädning

Städning på dina villkor, du bestämmer när, var och hur.

Flyttstädning
Flyttstädning

Sefid erbjuder flyttstädning på Gotland till marknadens bästa priser. Nöjda kunder är vår främsta marknadsförings kanal, därför prioriterar vi alltid dig och dina önskemål.

Presentkort
Presentkort

Varför inte ge bort en presentkort för städning till den du älskar?Ge bort lugn och ro med SEFID:s presentkort

Storstädning
Storstädning

Storstädning kan vara väldigt tidskrävande. Lämna den tidskrävande arbetet till oss så du får mer tid åt viktigare saker. 

Fönsterputsning
Fönsterputsning

Låt din fastighets fönster rengöras professionellt på ett smidigt och miljövänligt sätt! Med Sefid kan du alltid förvänta dig ett fläckfritt resultat. ​

Hotellstädning
Hotellstädning

Vi har långt erfarenhet inom hotell- och Airbnb städning och utför alla typer av hotellstädningsuppdrag. Flexibilitet och kvalitet är inte bara honnörsord, utan en självklarhet för oss när det gäller vår hotellstädning. 

Kontorsstädning
Kontorsstädning

Vi på Sefid sköter kontorsstädningen för er smidigt på Gotland. Rent och fräscht kontor är en grundläggande förutsättning för en bra arbetsmiljö.

Byggstädning
Byggstädning

Byggstädning kräver kunskap, erfarenhet och rätt utrustning. Vi på Sefid erbjuder Gotlands bästa byggstädning till marknadens bästa priser

Snöskottning
Snöskottning

Välkommen till vår värld av professionell snöröjning och service! Sedan 2015 har vårt prisbelönta företag, bestående av erfarna medarbetare, stolt bistått tiotusentals kunder med allt från små till stora uppdrag.

Trädgårdsskötsel
Trädgårdsskötsel

Sefid erbjuder trädgårdsskötsel på Gotland för både privatpersoner och företag. Våra medarbetare har kunskap och erfarenhet för sköta din trädgård på bästa möjliga sätt.

Trappstädning
Trappstädning

valitets garanterad trappstädning på Gotland för fastigheter och BRF:er. Ett välstädat trapphus ökar trivseln för boende och besökare.

Svårt att få tid med städningen? Funderar du över städhjälp? Vi på Sefid erbjuder förstklassig städning till marknadsledande priser på Gotland för både privatpersoner och företag. Med Sefid kan du allt förvänta dig förstklassig service till marknadens bästa priser. Långsiktiga relationer till våra kunder är vår främsta prioritering och vi ser till att alla våra kunder blir 100% nöjda. Tveka inte att höra av dig till oss om du funderar över städhjälp. Vi hjälper dig att få en enklare vardag. Du kan alltid chatta med oss direkt!Med Sefid kan du alltid förvänta dig ett fläckfritt resultat. Vi hjälper dig med alla dina städbehov och du får alltid bra priser hos oss. Vår erfarna personal lyssnar lyhört på dina önskemål och låter dina behov styra städningen. Vi finns här för dig som har speciella behov och kräver anpassade lösningar.  Kvalitetsgaranti gäller för alla våra tjänster och det gäller i tre dagar efter utfört arbete. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!