fbpx
Sefid Cleaning Company

Våra tjänster:

Hemstädning
Hemstädning

Städning på dina villkor, du bestämmer när, var och hur.

Flyttstädning och flytthjälp
Flyttstädning och flytthjälp

Vi hjälper dig med hela flytten, från flytt och flyttstädning till magasinering, allt skräddarsytt efter dina specifika behov och önskemål.

Fönsterputsning
Fönsterputsning

Få dina fastighets fönster professionellt rengjorda på ett smidigt och miljövänligt sätt med Sefid! Vi garanterar alltid ett fläckfritt resultat som du kan lita på

Storstädning
Storstädning

Storstädning kan vara väldigt tidskrävande. Lämna den tidskrävande arbetet till oss så du får mer tid åt viktigare saker. 

Snöskottning
Snöskottning

Välkommen till vår värld av professionell snöröjning och service! Sedan 2015 har vårt prisbelönta företag, bestående av erfarna medarbetare, stolt bistått tiotusentals kunder med allt från små till stora uppdrag.

Uthyrningsstädning
Uthyrningsstädning

Vi har långt erfarenhet inom hotell- och Airbnb städning och utför alla typer av hotellstädningsuppdrag.

Trädgårdsskötsel
Trädgårdsskötsel

Med våra kunniga och erfarna medarbetare kan du vara säker på att din trädgård kommer att skötas på bästa möjliga sätt.

Svårt att få tid med städningen? Funderar du över städhjälp? Vi på Sefid erbjuder förstklassig städning till marknadsledande priser på Gotland för både privatpersoner och företag. Med Sefid kan du allt förvänta dig förstklassig service till marknadens bästa priser. Långsiktiga relationer till våra kunder är vår främsta prioritering och vi ser till att alla våra kunder blir 100% nöjda. Tveka inte att höra av dig till oss om du funderar över städhjälp. Vi hjälper dig att få en enklare vardag. Du kan alltid chatta med oss direkt!Med Sefid kan du alltid förvänta dig ett fläckfritt resultat. Vi hjälper dig med alla dina städbehov och du får alltid bra priser hos oss. Vår erfarna personal lyssnar lyhört på dina önskemål och låter dina behov styra städningen. Vi finns här för dig som har speciella behov och kräver anpassade lösningar.  Kvalitetsgaranti gäller för alla våra tjänster och det gäller i tre dagar efter utfört arbete. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!