fbpx
Sefid Cleaning Company

Uthyrningsstädning

Få en kostnadsfri offert här!

Uthyrningsstädning med Sefid:

Hos oss skräddarsys tjänsten utifrån er verksamhet, vilket ger oss möjligheten att erbjuda en kostnadseffektiv lösning som passar just era behov. Vi är dessutom noga med att städningen utförs med hänsyn till miljön och därför är samtliga av våra städprodukter miljövänliga. Vi har långt erfarenhet inom hotell- och Airbnb städning och utför alla typer av städuppdrag. Flexibilitet och kvalitet är inte bara honnörsord, utan en självklarhet för oss när det gäller vår städning. Vi sköter allt från planering till utförande och uppföljning. På så sätt kan ni vara trygga med att allt som ska göras verkligen blir gjort – med hög noggrannhet. Samtliga av våra lokalvårdare är utbildade inom hotellstäd och är beredda att gå den extra milen för att gästerna ska trivas!

Vad ingår i vår uthyrningsstädning ?

  • Först går vi tillsammans med er igenom de önskemål och behov ni har på våra tjänster. Vi presenterar därefter en offert tillsammans med förslag på checklistor. Checklistan hjälper oss att säkerställa att samma noggrannhet ska infrias vid varje städpass så att verksamheten kan fortsätta pågå utan problem.

  • Kvalitet garanti gäller för alla våra tjänster. Det innebär att eventuell upptäckta brister åtgärdas av Sefid. Garantin gäller i tre dagar efter städningen.
  • Vår ambition är att hjälpa dig med allt från trädgårdssklttsel, vattning av växter till inköp av förbrukningsmaterial eller källsortering. Berätta gärna vad du behöver hjälp med så löser vi det. Våra tjänster anpassas alltid efter just dina behov. Tveka inte att kontakta oss om om du känner att du behöver extra hjälp med något specifik!
  • Allt städmaterial och utrustning ingår i hotellstädningtjänst.
  • Hos Sefid får du som företag alltid en kontaktperson. Syftet med detta är att underlätta kontakten mellan oss och företaget.

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​​

Uthyrningsstädning med Sefid!

Icon Image Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss!