fbpx
Sefid Cleaning Company

Hotellstädning

Få en kostnadsfri offert här!
Loading...

Hotellstädning med Sefid:

Sefid-städ är en företag på södra Gotland som erbjuder städtjänster av bästa kvalitet till låga priser, för både privatpersoner och företag! Hos oss skräddarsys tjänsten utifrån er verksamhet, vilket ger oss möjligheten att erbjuda en kostnadseffektiv lösning som passar just era behov. Vi är dessutom noga med att städningen utförs med hänsyn till miljön och därför är samtliga av våra städprodukter miljövänliga. Vi har långt erfarenhet inom hotell- och Airbnb städning och utför alla typer av hotellstädningsuppdrag. Flexibilitet och kvalitet är inte bara honnörsord, utan en självklarhet för oss när det gäller vår hotellstädning. 

Genom att anlita oss på Sefid får ni en professionell städfirma som tar ett helhetsansvar för era städnings behov. Vi sköter allt från planering till utförande och uppföljning. På så sätt kan ni vara trygga med att allt som ska göras verkligen blir gjort – med hög noggrannhet. När en gäst kommer till ett hotell och betalar pengar för att bo där så skall det vara klockrent. Det skall upplevas fräscht och städningen är ingenting som gästerna överhuvudtaget ska behöva reflektera över. Våra kunniga städare vet hur man på bästa sätt hanterar städningen och är väldigt serviceinriktade och utbildade på att hantera alla tänkbara frågor och önskemål. Samtliga av våra lokalvårdare är utbildade inom hotellstäd och är beredda att gå den extra milen för att gästerna ska trivas!

Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor!

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​​

Hotellstädning med Sefid!

Vad ingår i hotellstädning?

Först går vi tillsammans med er igenom de önskemål och behov ni har på våra tjänster. Vi presenterar därefter en offert tillsammans med förslag på checklistor. Checklistan hjälper oss att säkerställa att samma noggrannhet ska infrias vid varje städpass så att verksamheten kan fortsätta pågå utan störningsmoment.

Kvalitet garanti gäller för alla våra tjänster. Det innebär att eventuell upptäckta brister åtgärdas av Sefid. Garantin gäller i tre dagar efter städningen.

Vår ambition är att hjälpa dig med allt från trädgårdssklttsel, vattning av växter till inköp av förbrukningsmaterial eller källsortering. Berätta gärna vad du behöver hjälp med så löser vi det. Våra tjänster anpassas alltid efter just dina behov. Tveka inte att kontakta oss om om du känner att du behöver extra hjälp med något specifik!

Allt städmaterial och utrustning ingår i hotellstädningtjänst. 

Hos Sefid får du som företag alltid en kontaktperson. Syftet med detta är att underlätta kontakten mellan oss och företaget. 

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har fler frågor!
Chatta med oss direkt, du kan även mejla eller ringa vår kundtjänst.