fbpx
Sefid Cleaning Company

Kontorsstädning

Boka din kontorsstädning redan idag!
Loading...

Kontorsstädning Med Sefid:

Behöver du hjälp med kontorsstädning på Gotland? Hos Sefid ser vi till att städningen av din arbetsplats sker smidigt och enkelt. Vi förstår vikten av att ha ett rent och fräscht kontor för en bra arbetsmiljö och vi strävar efter att hjälpa dig med allt från stora till små städuppgifter. Vi skapar en hälsosam och ren miljö där dina medarbetare kan trivas och arbeta på bästa sätt. Med våra nöjda kunder som vår främsta marknadsföringskanal bygger vi långsiktiga relationer och erbjuder flexibla städtjänster som passar dina behov. Boka din kontorsstädning hos oss redan idag och tveka inte att kontakta oss för konsultation eller offert. Sefid är stolta över att erbjuda en komplett och professionell kontorsstädningstjänst som tar hand om alla dina städbehov. Hos Sefid kan du alltid förvänta dig ett fläckfritt resultat på din kontorsstädning på Gotland.

 Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor!

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss: ​​

Kontorsstädning med Sefid!

Vad ingår i kontorsstädning?

 • Samtliga golv och mattor dammsugs.
 • Samtliga golv fuktmoppas.
 • Papperskorgar töms.
 • Damning av fria ytor.
 • Fläckborttagning på lister, speglar och dörrar.
 • Rengöring av kakelväggar.
 • Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av belysning.
 • In- och utvändig rengöring av samtliga toaletter.
 • Avtorkning av belysning.
 • Diskmaskin rengöres in- och utvändigt.
 • Kök och pentry rengörs
 • Arbetsbänk och diskbänkar rengörs
 • Mikrovågsugnen rengörs
 • Tömning av papperskorg
 • Rengöring och moppning av trapphus.
 • Avtorkning av värmeelement samt golvlister.
 • Putsning av glas på anslagstavlor.
 • Putsning av glasrutor i entré.
 • Rengöring, dammsugning och putsning av samtliga. hissar.

Vår ambition är att hjälpa dig med allt från vattning av växter till inköp av förbrukningsmaterial eller källsortering. Berätta gärna vad du behöver hjälp med så löser vi det. Våra tjänster anpassas alltid efter just dina behov. Tveka inte att kontakta oss om om du känner att du behöver extra hjälp med något specifik!

Allt städmaterial och utrustning ingår i kontorsstädnings tjänsten.

När du väljer Sefid för din företagsstädning på Gotland får du alltid en dedikerad kontaktperson. Vi tror på att skapa en smidig och effektiv kommunikation genom en personlig kontakt, som kommer att hjälpa dig att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Din kontaktperson är också tillgänglig för att besvara eventuella frågor eller funderingar du kan ha kring städtjänsterna. Med vår personliga service kan du lita på att din företagsstädning på Gotland kommer att skräddarsys för att passa just dina krav och önskemål. Kontakta oss för mer information eller för att boka din företagsstädning med Sefid idag.

För ett professionellt företag är det viktigt att ha en ren och välorganiserad arbetsmiljö. Sefid erbjuder högkvalitativ kontorstädning på Gotland för att se till att din arbetsplats är ren och fräsch. Vi förstår att varje arbetsplats är unik, därför erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Våra erfarna och professionella städare är utrustade med den senaste tekniken och rengöringsprodukterna för att säkerställa att din arbetsplats är ren och hälsosam. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till avancerad rengöring av teknisk utrustning och sanitetsutrymmen. Vi kan också ta hand om specialuppgifter som fönsterputsning och golvvård. Vi erbjuder flexibla tidsscheman och kan städa under dag- eller kvällstid, samt på helger, för att minimera störningar för din verksamhet. Vi förstår också vikten av att använda miljövänliga rengöringsprodukter, så du kan vara säker på att vår städning inte bara är effektiv, utan också hälsosam och hållbar. Med Sefid på Gotland kan du lita på att din arbetsplats är ren och välorganiserad för en produktiv arbetsmiljö. Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert för kontorstädningstjänster som passar dina behov och budget. En ren och välstädad arbetsmiljö är viktig för att upprätthålla produktiviteten och trivseln på arbetsplatsen. Sefid erbjuder professionell kontorstädningstjänst på Gotland till rimliga priser. Vi förstår att varje arbetsplats har sina egna specifika krav och behov, därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa just ditt företag. Våra erfarna städare på Gotland är välutbildade och utrustade med moderna verktyg och rengöringsprodukter för att leverera högkvalitativ städning. Vi erbjuder allt från daglig städning till veckovis och månadsvis städning för att passa ditt schema och budget. Vi kommer att rengöra alla ytor, golv och toaletter och vi kommer även att ta hand om trapphus och hissar. Vi är också beredda att hantera eventuella extra städbehov som du kan ha, som fönsterputsning och mattvättning. Vi strävar efter att erbjuda en miljövänlig och hållbar städningstjänst och använder därför endast säkra och effektiva rengöringsprodukter. Vi är också engagerade i att minimera vår påverkan på miljön genom att använda energieffektiva städmetoder och att återvinna allt återvinningsbart avfall. Så om du behöver en pålitlig och professionell kontorstädningstjänst på Gotland, kontakta Sefid idag. Vi garanterar att du kommer att få en högkvalitativ städning som kommer att förbättra trivseln och produktiviteten på din arbetsplats.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har fler frågor!
Chatta med oss direkt, du kan även mejla eller ringa vår kundtjänst.